Maca Sajarah Islam di Indonesia ~bagean kahiji~

~Mencoba belajar menuliskan sejarah dalam bahasa Sunda~ 1905 Urang Bumiputera geus loba nu bisa maca, jalan meuntas pikeun sadar kudasar ngarti ladang boga pangarti. Walanda nanding lain dina tanding lain ngajak padungdung tarung, mangaruh weruh dina pikir sirna ing dzikir. 1905, datang tandang syarekat dagang nganggem Islam pikeun ngangkat harkat darajat urang bumi putra, supaya... Continue Reading →

Buat situs web atau blog di WordPress.com

Atas ↑

%d blogger menyukai ini: